Înveți ceva! Învățăm împreună...

accent

pe practică

Noi te scoatem afară... Afară din casă... ori din biroul unde lucrezi... dar mai ales afară din zona ta de confort. Într-un mod care presupune siguranță, dar și entuziasm. Atâta cât tu îți dorești. Pentru că a învăța este despre tine, nu despre noi, furnizorii externi de training.


În schimb, îi învățăm pe colegii tăi, trainerii interni, cum să te țină la locul de muncă. Chiar acolo, în condiții reale de muncă, pentru că a învăța este despre practică, nu despre teoria din sala de curs, unde ne simțim bine noi, trainerii. A învăța, da, este și despre locul tău de muncă.

Experiențial♡

De câte ori ai încercat să înveți ceva și nu a mers chiar atât de ușor? 

Poate era despre cum să îți folosești noul tău telefon, sau despre cum să îți zugrăvești sufrageria?

Ori la locul de muncă, aveai nevoie să înveți o nouă ”rețetă” pentru a face lucrurile la fel de bine, sau chiar mai bine, decât colegii tăi.


Păi și cum facem să învățăm mai ușor?

Metoda EDOF.eu, este pe piață dintotdeauna, Noi nu facem decât să conștientizăm beneficiile aplicării sale zi de zi. 


home1

Cine suntem noi?

traineri

Unii spun... că suntem ”șoferi”. La cât de mult călătorim. 😂 Spre locații minunate. 


Alții spun că am fi ”consultanți”. Da. Lucrăm cu organizațiile încă din faza analizei nevoilor de învățare și a potențialului de dezvoltare. Deci da: consultanță. Alții spun că suntem ”evaluatori”. Evaluarea este cheia unui proces de învățare eficient. Evaluare inițială, a pre-achizițiilor, apoi evaluare pe parcurs, ca în orice activitate experiențială, și la final evaluarea rezultatelor și, eventual, certificare. Numai așa poți declara că ai atins obiectivele. Alte forme de evaluare ar fi: evaluarea potențialului de dezvoltare organizațională și inventarul competențelor necesare pentru performanță.


Și da... suntem TRAINERI. Pentru că utilizăm mijloace diversificate: nu doar flipchart, sau video-proiector, ci portaluri on-line, tehnologie VR, locuri din natură, de ce nu? Sau orice alt obiect sau cadru de lucru care poate asigura condiții reale sau simulate de muncă. Și pentru că utilizăm metode variate: nu doar expunerea și exemplificarea, ci multe altele. Mai ales demonstrația, exercițiul (observat direct) și feedback-ul. Adică E.D.O.F.


Și da, conducem experiențial acest proces. Te conducem pe drumul pe care tu te simți mai bine, în care ”rețeta” de lucru nu este a noastră, a trainerilor, ci este împroprietărită de tine. Căci asta înseamnă EDOF.eu.


Și fără tine noi nu existăm. Așadar, în EDOF.eu: ”.eu” ești TU!

home3-1
home3-2

Din 1996

1
țări în care am livrat
1K
organizații
1K
cursuri și procese de evaluare
400
participanți

FOTO ACTIVITĂȚI

home4-1

training

home4-2

eVALUĂRI

home4-3

TEAM-BUILDING

home4-4

DIAGNOZĂ ORGANIZAȚIONALĂ

home4-5

standarde ocupaționale

home4-6

webinarii

marți, 30 iulie 2024

hai și tu

la următoarea sesiune

EDOF.eu BV

Înscrie-te