Înveți ceva! Învățăm împreună...
Termeni și condiții
Home » Termeni și condiții

IMPRINT

Operatorul paginii de web este:

EDOF.eu srl
bld. Gării 26A
500218 Brașov
România

Reprezentată de:
George Ghișoiu

Puteți lua legătura cu noi prin:
Telefon / WhatsApp / Telegram: +40 (0)774-900-350
E-mail: edof.eu@edof.eu

Nr. înregistrare RC: J8/2193/04.08.2023, Judecătoria Brașov
Cod fiscal: CUI 48592616

Editare logo, grafică și responsabil pentru conținutul web: Diana Ghișoiu
Informații sursă pentru imaginile și graficele utilizate: Pexels GmbH Rheinsberger, dar și PopularFX.com, sub GNU Lesser General Public License.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Utilizarea site-ului web este permisă numai în varianta actualizată on-line, în acest moment, așa cum este acum, prin precizarea sursei / url complet în momentul afișării sau publicării.

Utilizarea în alte documente din spațiul public a informației editate de noi în site-ul web, fie aceasta referitoare la descrierea unui serviciu al companiei sau la o tematică pentru care am publicat un articol, este permisă numai în integralitatea articolului sau a descrierii și numai cu acordul nostru.

Opiniile și soluțiile noastre, oferite în site-ul web, referitoare la realizarea unor activități profesionale de către clienți și potențiali clienți, pot fi implementate de orice parte interesată, pe propriul risc, cu excepția situației în care un beneficiar semnează un contract comercial cu noi pentru implementarea unei soluții sau intervenții, iar atunci responsabilitatea va fi asumată conform dispozițiilor acestuia. În absența unui astfel de contract, ne declinăm responsabilitatea pentru orice pierderi suferite de partea interesată sau colaboratorii acesteia.

Inserarea în acest site web de articole și comentarii personale, sau descrieri de servicii oferite de alte organizații, fără acordul nostru explicit, este strict interzisă.

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

Modul în care sunt colectate, utilizate și protejate datele personale ale utilizatorilor acestui siste web sau ale clienților este descris în documentul de informare ce va fi înmânat acestora la momentul inițierii unei eventuale colaborări. Se realizează în conformitate cu legile privind protecția datelor, cum ar fi cele ce implementează la nivel național Regulamentul europena General de Protecție a Datelor (GDPR).

Vizitatorii acestui site pot oferi date cu caracter personal, în formulare de contact, prin comentarii sau alte tipuri de interacțiune, numai dacă doresc și numai pe propria lor răspundere. Comentariile ar putea fi verificate de o aplicație de detectare a mesajelor de tip spam, așadar este posibil ca adresa dvs. de IP sau alte date să fie colectate în acest sens. Dar nu vor fi păstrate sau utilizate în niciun alt scop.